• Åbningstider

  Alle dage fra 00:00 – 24:00

 • Adresse:

  Borgergade 13/Adelgade 16
  DK-1304 København K

 • Abonnement og priser


  24/7 Abonnement

  Alle dage kl.00.00-24.00 DKK. 3.330,- pr. md.

  24/7 Abonnement VIP
  Alle dage kl.00.00-24.00 DKK. 6.500,- pr. md.

  24/7 Abonnement EL-BIL
  Alle dage kl.00.00-24.00 DKK. 3.330,- pr. md.

  NAT + weekend
  Mellem kl.16.00-09.00 DKK. 495,- pr. md.

  Alle anførte priser er inkl. moms.

300 P-PLADSER

Parkeringskælderen i Borgergade har kapacitet til 300 parkerede biler

SIKKERHED

Parkeringskælderen Borgergade er videoovervåget hele døgnet

UNIK BELIGGENHED

Parkeringskælderen Borgergade ligger i kort afstand til Kgs. Nytorv

Unik og tryg parkering

Flot parkeringshus i indre København, tæt på Gothersgade og Kongens Nytorv. Det er muligt at køre ind og ud fra Adelgade og Borgergade. Parkeringshuset er overvåget hele døgnet og det er godt belyst.

P-huset er besøgt flere gange dagligt af vores servicemedarbejdere og er videoovervåget hele døgnet.

Du og din bil er i trygge hænder i Borgergade Parkeringshus.

Parkeringshuset i Borgergade er et tidssvarende og moderne parkeringshus – et af Københavns mest moderne. Parkeringshuset er i øvrigt indrettet i lyse og venlige farver.

Spørgsmål?

Skulle du have generelle spørgsmål omkring parkering i Borgergade P-hus eller spørgsmål omkring vores parkeringsabonnementer skal du endelige ikke tøve med at kontakte os.

Du finder vores kontaktoplysninger her

Parkering Borgergade

Borgergade er indbegrebet af København K. De mest fantastiske seværdigheder, København kan byde på, ligger et stenkast fra Borgergade. Tænk for eksempel på Rosenborg Slot, hvor Danmarks regalier og kronjuveler bliver opbevaret. I den forbindelse kan man også nævne Nyhavn og Amalienborg. Der er tale om turistmagneter, som tiltrækker millioner af gæster hvert år. Men det udgør også en udfordring, når du kører i bil og gerne vil finde et sted, hvor du kan parkere. Hvis du gerne vil besøge København, kan det godt være, at du vælger at køre. Det giver dig mere fleksibilitet, for så kan du bevæge dig uhindret. Men samtidig opdager du hurtigt, at opgaven med at finde en parkeringsplads ikke er for sarte sjæle.

Det samme kan man sige, hvis man gerne vil finde et sikkert sted at parkere for at undgå indbrud eller hærværk. Det er noget, der virkelig kan give hovedbrud. Du risikerer at spilde en masse tid og benzin. Og når du måske finder en ledig parkeringsbås, så viser det sig, at du kun kan parkere der i 30 minutter. Det er mildt talt en meget frustrerende oplevelse. Heldigvis behøver du ikke at gå igennem al det besvær. Du kan benytte dig af vores parkeringshus i Borgergade. Vi er klar over, at det med at finde parkering i København K næsten er en umulig mission. Derfor står vores tidsvarende og moderne P-hus klar til brug. Det er noget, der har gjort livet lettere for vores kunder. Vores P-hus er udstyret med overvågningskameraer. Derudover kontrollerer vores personale med jævne mellemrum, at sikkerheden og servicen er i orden.

Borgergade parkeringshus

Hvis du bor tæt på vores P-hus, kan det være en god idé, at du kontakter os. Vi kan finde en løsning, der passer til dine omstændigheder. På den måde betaler du en fast pris hver måned. Fordi parkeringshuset er overvåget hele døgnet, behøver du ikke at bekymre dig om din bil. Det er også godt belyst, så vi kan holde øje med hver eneste bil. I vores P-hus er der plads til ikke mindre end 300 biler. Så vi risikerer ikke at løbe tør for pladser. Parkeringshuset har også en meget funktionel indretning, der gør det nemt for dig at finde din bil. Både udenfor og indenfor finder du infoskilte, der giver dig brugbare oplysninger om, hvor du befinder dig og hvor din bil holder. P-husets indbydende og lyse farver bidrager også til en god stemning. Du og din bil er altså i gode hænder, når du vælger vores parkeringshus. Parkering borgergade kunne ikke være mere nem og bekvem. Parkering borgergade kan være en trængsel for nogle. Men som vores kunde kan du besøge byens seværdigheder eller sove om natten uden at skulle bekymrer dig om din bil.