• Åbningstider

  Alle dage fra 00:00 – 24:00

 • Adresse:

  Adelgade 11-13
  DK-1304 København K

 • Abonnement og priser


  24/7 Abonnement

  Alle dage kl.00.00-24.00 DKK. 3.330,- pr. md.

  24/7 Abonnement VIP
  Alle dage kl.00.00-24.00 DKK. 6.500,- pr. md.

  24/7 Abonnement EL-BIL
  Alle dage kl.00.00-24.00 DKK. 3.330,- pr. md.

  NAT + weekend
  Mellem kl.16.00-09.00 DKK. 495,- pr. md.

  Alle anførte priser er inkl. moms.

170 P-PLADSER

Parkeringskælderen i Adelgade har kapacitet til 170 parkerede biler

SIKKERHED

Parkeringskælderen Adelgade er videoovervåget hele døgnet

UNIK BELIGGENHED

Parkeringskælderen Adelgade ligger i kort afstand til Kgs. Nytorv

Unik og tryg parkering

Midt i indre by, tæt på Kgs. Nytorv, ligger denne store og meget velholdte parkeringskælder. Parkeringskælderen er videoovervåget hele døgnet, og den besøges af servicemedarbejdere flere gange dagligt.

Du og din bil er i trygge hænder i Adelgade Parkeringskælder.

Spørgsmål?

Skulle du have generelle spørgsmål omkring parkering i Adelgade P-hus eller spørgsmål omkring vores parkeringsabonnementer skal du endelige ikke tøve med at kontakte os.

Du finder vores kontaktoplysninger her

Adelgade parkering

Det kan være temmelig svært at finde en god og sikker parkeringsplads, hvis du bor eller arbejder midt i København. Eller hvis du ikke lige er kendt i den indre by, og skal til at begynde et nyt arbejde i København Centrum, og du har behov for at finde velegnede parkeringsmuligheder i nærheden af dit nye job. Adelgade parkering er en stor og velholdt parkeringskælder, der ligger lige midt i den indre by og tæt på Kgs. Nytorv. Vores parkeringshus har plads til 170 parkerede biler, og der er videoovervågning hele døgnet, så du trygt kan forlade bilen og være sikker på, at den står sikkert og godt. Vores servicemedarbejdere er også forbi parkeringskælderen flere gange dagligt for at tjekke, at alt er, som det skal være.

Adelgade parkeringshus

Vores parkeringshus er beliggende på adressen Adelgade 11-13, 1304 København K, og åbningstiderne er alle dage fra 00.00 til 24.00. Du kan købe et 24/7 abonnement til kr. 3330 pr. md. Den pris gælder både for en almindelig bil og en el bil. Et 24/7 VIP abonnement koster kr. 5500 pr. md. Kontakt os for at høre nærmere hvilke fordele, som du kan opnå ved et VIP abonnement.

Hvis du kun har behov for parkering i weekender, eller måske arbejder på aften- og nattevagt, kan du købe et abonnement for kun 495 kr. pr. md. Så kan du parkere på hverdage mellem kl. 16.00 og 09.00 samt hele lørdag og søndag for den billige pris samtidig med, at du er lige i midtbyen. Dette er også et utrolig godt tilbud til dig, der bor i midtbyen, men arbejder uden for byen eller har gratis parkeringsplads på dit arbejde, men har behov for en god parkeringsplads tæt på din bopæl om natten og i weekender.

Alle priser er inkl. moms. Kontakt os endelig, hvis du skulle have nogle spørgsmål omkring parkering i P-huset i Adelgade eller omkring vores forskellige parkeringsabonnementer. Vi kan vejlede dig, så du kan erhverve dig en god og sikker parkeringsplads.