Borgergade # 7

Velkommen til det nye P-hus i Borgergade!

Åbningstider:
Alle dage fra 00:00 – 24:00

Adresse:
Borgergade 13/Adelgade 16, DK-1304 København K

Læs mere her

Borgergade # 6

Bytur, frokost, møder, shopping, romantisk middag? Parkering kan være virkelig udfordrende i København. Jeg har ikke haft bil i et halvt år, jeg kan med garanti sige, at jeg ikke savner at lede efter parkering. Heldigvis behøver det ikke altid at være så besværligt for jer, der nu stadig skal have plads i indre by”

Gør som Kira Eggers – parkér nemt og trygt i vores P-hus i Borgergade

Borgergade # 5

Altid pladser – både el-bil, truck, varevogn, mm. Tidsbesparende fordi det tit er svært at finde en plads i indre by. Gå direkte til møde, middag eller tag en velfortjent shoppetur

• Betal med app (Easypark og Apcoa)
• Køb fast plads på månedsbasis
• Hold inde eller ude. Der er elevator

Borgergade # 4

Parker med højt til loftet og i tørvejr. Tag elevatoren, hvis du ikke gider trappen. Der er kamera der scanner nummerpladen, så det er enkelt at køre ind og ud. Desuden er det nemt at se ledige pladser via lystavle i loftet.

Borgergade # 3

Der er nu kommet et nyt parkeringshus, som ligger i Borgergade 13, ved siden af hotel Wakeup Copenhagen. Det kommer med adskillige fordele. Blandt andet, kan man komme op og ned til sin bil med elevator. Det er en stor hjælp, hvis man har høje hæle på eller er svagt gående.

Der er plads til høje biler på taget over parkeringshuset, som både kan entreres fra Borgergade og Adelgade.

Borgergade # 2

Kira nyder godt af de sikre og gode parkeringsforhold, når hun skal ind til byen for at spise, shoppe eller arbejde.

“For folk som mig, der synes det er svært at parkere en bil på en meget smal plads, er der er altså også mere bevægelsesfrihed her. Det er nemt at finde parkering i underetagen for der er kameraer der lyser og fortæller en hvor der er ledigt”

Borgergade # 1

Bytur, frokost, møder, shopping, romantisk middag? Parkering kan være virkelig udfordrende i København
 
Jeg har ikke haft bil i et halvt år, jeg kan med garanti sige, at jeg ikke savner at lede efter parkering. Heldigvis behøver det ikke altid at være så besværligt for jer der nu stadig skal have plads i indre by.